Zo ziet de beste douche van 2022 eruit!

Een goede douche in huis is misschien wel één van de belangrijkste dingen om te hebben. Niet is zo verkwikkend als een douche na een flinke sportsessie, lange werkdag of als je ‘s ochtends wakker wordt en jezelf klaar voor de dag wilt maken. Ook op het gebied van douches wordt continu geïnnoveerd en veranderen de trends. Van regendouches met prachtige scheidingswanden van glas en zwart metaal tot hele wellness cabines met verschillende massagestralen. In dit artikel lichten we de beste, meest trendy en comfortabele douche uit.

© Pixabay.com

Wat is nou de perfecte douche?

De perfecte douche van 2022 is niet alleen een plek om je even snel onder te wassen. Het is een heerlijke wellness beleving in een stijlvolle omgeving met de juiste systemen en accessoires.

De regendouchekop

De regendouche is allang niet meer weg te denken uit de badkamer. Logisch ook, want er gaat bijna niets op tegen het gevoel dat je onder een waterval staat van warm stromend water. Een regendouchekop is dus een must-have wil je een trendy en prettige douche ervaring hebben.

Wellness faciliteiten

Verschillende douchekoppen en standen van stralen zorgen ervoor dat je je spieren bijvoorbeeld kunt masseren na een lange dag. In sommige gevallen zijn er zelfs douchecabines met stoomfuncties en radio’s erin. Je waant je eigenlijk zo in een wellness in je eigen badkamer.

© Pixabay.com

Stijlvolle douchecabine

Hipper dan hip: de glazen douchecabines met zwart metaal. Een stijlvolle, stoere en industriële look. Van wc’s tot douchekoppen, kranen en tegels: zwart is meer terug te zien dan ooit in de hippe badkamers die we tegenwoordig zien. Let er wel op dat je een kalkfilter installeert als je voor donkere kleuren gaat: zo voorkom je nogal wat aanslag van het leidingwater.

Accessoires

Een stijlvolle badkamer bestaat niet zonder een goed aantal accessoires. Het gaat van heerlijke geurstokjes tot dimbaar licht of speciale verwarmingsrekken waar je jouw handdoek altijd warm en droog vanaf pakt. De badkamer is jouw plek om even helemaal tot jezelf te komen.