Waarom je ook al op jongere leeftijd best eens aan een traplift denkt

Zelfstandig blijven wonen

Wanneer er gesproken wordt over een traplift denkt iedereen vooral aan oudere mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Een traplift kan voor hen een uitkomst zijn omdat ze moeite hebben met, of zelfs helemaal niet meer op eigen kracht van verdieping kunnen wisselen. Dit zijn echter niet alleen situaties waar ouderen tegenaan lopen. Mensen van alle leeftijden kunnen hier mee te maken krijgen.

© Pixabay.com

Traplift op jonge leeftijd

Welke mogelijkheden en keuzes er zijn bij de aanschaf van een traplift kan je ook al op jongere leeftijd willen onderzoeken. Uiteraard is de staat van huis, de vorm van de trap en de reden waarom je over het aanschaffen nadenkt van invloed. Zo kan het zijn dat u door een handicap of ziekte zelf beperkt bent in uw bewegen en kracht. Of iemand anders uit uw gezin. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u al bezig bent met de toekomst en wilt weten of het wel mogelijk zou zijn om in uw huidige woning deze aanpassing te laten maken. Misschien bent u op zoek naar een permanente en praktische oplossing voor een medewerker die belangrijk is voor uw bedrijf. Of wellicht denkt u erover na om uw woning toegankelijker te maken voor uw ouders of dierbare vrienden.

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Een nieuwe traplift is een hele investering. Het is echter ook mogelijk om een tweedehands lift te plaatsen. Vanuit het milieu oogpunt vinden wij het belangrijk om goede onderdelen te hergebruiken zolang veiligheid en betrouwbaarheid hierbij gewaarborgd wordt. Bij 123.traplift werken ze exclusief met Nederlandse topmerken als Otolift en ThyssenKrupp. Hierdoor zijn zij in staat om tweedehands trapliften aan te bieden van hoge kwaliteit, uiteraard gecontroleerd op essentiële onderdelen en gereviseerd, waardoor de totale prijs van het eindproduct goedkoper zal zijn.

Waarom zou u voor 123.traplift kiezen?

Het bedrijf is gestart vanuit de jarenlange ervaring en kennis van hun mensen. Hierdoor kunnen zij een vakkundig advies geven over het keuzeaanbod van de topmerken Otolift en ThyssenKrupp. Ieder huis en trap is anders en daardoor is het voor hen belangrijk om ter plaatse de situatie te bekijken. Tijdens dit persoonlijk gesprek vernemen ze tevens graag uw wensen en verwachtingen. Waarna er samen verder gekeken kan worden naar het leveren, het plaatsen en de uiteindelijke kosten voor het aanschaffen van een tweedehands traplift. Wanneer u er liever voor kiest om een lifttrap te huren is dat natuurlijk ook mogelijk. Wat u wenst of kiest, de keuze is aan u.

© Pixabay.com

Tot slot

Een (tweedehands) traplift is een hele investering. Vanuit de gemeente is er vaak een mogelijkheid om een vergoeding aan te vragen. Voor ondernemers is het mogelijk om een vergoeding aan te vragen bij het UWV. Wat uw wensen, situatie of leeftijd ook is … bij hun bent u verzekerd van eerlijk advies, een betrouwbaar product en uitstekende service!

Verdere informatie kunt u vinden op htts://www123trapliften.nl Mocht u geïnteresseerd zijn in de prijzen van een traplift volg dan de link.