Tegels op je terras of balkon. Een goed idee!


Vloeren hebben we overal nodig. Denk aan je huis. Hier heb je een vloer liggen in je keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer. We noemen hier vier vertrekken, maar misschien hebben we het dan al meteen over vijf verschillende vloeren. Misschien ligt er in je woonkamer wel laminaat, in je keuken plavuizen, in je slaapkamer PVC tegels, in je toilet kleine tegels en in je badkamer grote tegels.

Kortom, er zijn veel verschillende vloeren voor veel verschillende toepassingen. Hierboven hebben we het over vloeren binnenshuis. Maar er zijn ook veel vloeren buitenshuis of in bijvoorbeeld fabriekshallen en loodsen.

© Pixabay.com

Terras

Als we kijken in onze tuin, dan zien we daar vaak een terras. Het terras is de plek om lekker te genieten van een zonnetje bijvoorbeeld. Maar wat ligt er als vloer op dit terras? Vaak zal dit een sierstenen ondergrond zijn. Of misschien wel grote tegels. Het kan ook zijn dat je een vlonder van hout hebt als zithoekje.

Maar er is een andere mogelijkheid. Er zijn speciale terrastegels. Deze tegels kun je met elkaar verbinden door ze in elkaar te klikken. Het grote voordeel is dat je vrij makkelijk zelf een terras aan kunt leggen. De tegels zijn in alle denkbare formaten en kleuren te verkrijgen. Zodoende kun je spelen met het patroon in je terras. Je kunt bijvoorbeeld een wildverband aanbrengen in je zitje.
Een ander voordeel is dat je makkelijk een andere uitstraling aan je terras kunt geven. Je kunt namelijk gewoon een andere kleur tegel er in doen, of spelen met de kleuren door om en om een andere kleur tegel er in te leggen.

Stel nou dat er een tegel beschadigd is, dan vervang je deze makkelijk en snel door een nieuwe tegel. Gewoon in elkaar klikken weer en je kunt weer genieten van je drankje in de zon.

Sowieso is het leggen van het hele terras simpel door het kliksysteem. Je bent er geen stratenmaker bij nodig. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten.

© Pixabay.com

Balkontegels

Heb je nou geen tuin achter je huis omdat je bijvoorbeeld een appartement hebt op de vierde verdieping? Dan heb je misschien wel een balkon. En voor je balkonvloer kun je ook kliktegels krijgen die het zitje aldaar een mooie uitstraling geven. Wil je een strak karakter of wil je juist veel vrolijke kleuren en verschillende formaat tegels? Dit kan allemaal. Je kunt er eindeloos mee variëren en simpel en snel weer aanpassen.
Ook bij deze zithoek geld dat als er een tegel of een paar tegels beschadigd zouden raken, deze snel en simpel vervangen kunnen worden

Kliktegels kopen

Wil je kliktegels kopen? Of dit nou voor een terras is of voor een balkon. Check de website dan voor de vele ideeën.

Er zijn bovendien nog veel meer toepassingen voor deze tegels. Denk aan de berging of de garage van je huis.