En dan verandert je leven…

Een beetje nostalgisch scrol je door je eigen Instagram account. Foto’s van Italië, Griekenland, Bali en Miami, wat een avonturen.

© Pixabay.com

Eindeloos de wereld ontdekken

Het begon in Europa als student zijnde. Je had nog niet veel te besteden, dus met de trein en Flixbus heb je lange reizen gemaakt om toch die prachtige locaties te kunnen bezoeken. Dat maakte ze ook wel weer extra bijzonder daar op terugkijkende. Na het afstuderen, terwijl je met je vrienden en familie vierde dat je je eerste baan hebt gevonden, kreeg je een Tinder melding van die leuke match die wel een date met je zag zitten. Voor je het in de gaten had was de eerste vakantie samen al gepland en aangezien jullie beide een baan hebben waren de reisopties ineens een stuk groter dan voorheen. De verleidelijke beelden van Bali op Instagram deden jullie besluiten om dat stukje van de wereld eens te bezoeken, waarna vele andere prachtige vakanties samen volgden.

Van wereldreizen naar vakantie thuis

Prachtig deze droomwereld met lange witte stranden, besneeuwde bergtoppen en diepe valleien. Maar dan komt, niet bepaald onverwachts, toch de vraag: “Zullen we samen een huis kopen?”. In eerst instantie ben je enthousiast, eindelijk je eigen plekje die je naar eigen smaak kan inrichten. Maar terwijl je ’s avonds in bed ligt en de prachtige vakantie foto’s van je beste vrienden ziet, realiseer je je dat dit wel zal betekenen dat jouw volgende reis een tijdje vooruitgeschoven wordt. Helemaal na het gesprek met je geliefde waaruit blijkt dat jullie beide een kinderwens hebben.

© Pixabay.com

Haal de vakantie in huis

Nu je die memorabele vakanties toch (tijdelijk) achter je laat, verleg je je focus. Wat nou, als je jouw droomhuis in een vakantiesfeer inricht zodat je ieder weekend weer een beetje dat vakantiegevoel krijgt. Je scrolt door Pinterest voor nieuwe ideeën om je huis leuk in te richten en bestelt een aantal prachtige vakantie kliekjes om de muren sfeervol aan te kleden. De Beach look spreekt je wel aan en op het terras komt dan ook een heerlijke lounge set met karakteristieke houten kratten waar planten en kaarsjes op geplaatst worden. Je scrolt door je foto’s van mooie quotes die je op je vele vakanties tegen bent gekomen en kiest jouw favorieten die op mooie retro houten platen worden gedrukt. Tijdens het bekijken van je foto’s realiseer je je dat een glaasje wijn ook echt bij jouw vakantie hoorde en dit wil je in de weekenden graag voortzetten. De koelkast die jullie als inbouw hebben besteld is alleen niet groot genoeg om de vele flessen wijn in kwijt te kunnen maar je herinnert je ineens dat een kennis die ook net is verhuisd tijdens de rondleiding een wijnkoelkast liet zien. Het idee om zo’n luxe product te bezitten maakt je een beetje ongemakkelijk. Na het onderwerp aangesneden te hebben bij je partner, die enthousiaster lijkt te zijn dan je had verwacht, gaan jullie samen op internet op zoek naar een passend model. Alle wijnklimaatkasten hebben best een strak model wat wel mooi is, maar niet helemaal past bij jullie beach thema. ’s Avonds in bed geef je het nog 1 kans en zoek je op wijnklimaatkast retro. Bingo! Dit is exact wat je zocht. Met een smile op je gezicht ga je slapen en droom je over de toekomstige vakanties op jullie terras, met een heerlijk glaasje wijn direct uit jullie toekomstige wijnklimaatkast.