Betaal niet te veel voor degelijke verf

Heb je een aantal schilderwerken voor de boeg? Laat je dan niets wijsmaken over de prijs-kwaliteitverhoudingen op het gebied van verf. Een degelijke, makkelijk hanteerbare verf van professionele kwaliteit hoeft niet peperduur te zijn. De producten in het assortiment van de Sigma verf bewijzen dat je voor een lage prijs ook een hoogstaand product kunt kopen. Ook vakschilders lopen hoog op met dit merk en gebruiken het dan ook vaak. Bovendien is het makkelijk online te verkrijgen.

Betaal niet te veel voor degelijke verf
© Pixabay.com

Voor elke toepassing

Afhankelijk van de ondergrond die je wil beschilderen en het resultaat dat je voor ogen hebt, moet je de juiste verfsoort kiezen. Wil je hout verven, dan kies je het beste voor een product met een dekkende houtafwerking. De Sigma S2U Allure Gloss, waar we later in dit artikel nog op zullen terugkomen, is een goed voorbeeld van een verf die uitstekend op hout kan aangebracht worden. Wanneer je echter metselwerk met je verfkwast te lijf gaat, dan kies je beter voor het Sigmatex-, Sigmapearl- of Facade-gamma. Zo is er een geschikte verf voor elk soort ondergrond, van metaal tot kunststof, tot stucwerk, behang en noem maar op.

Populaire producten

Om je een idee te geven van wat er zoal beschikbaar is, geven we even een overzicht van de meest populaire verfproducten. Wil je het hele jaar door kunnen schilderen, ongeacht het seizoen of het weer, dan is de S2U Gloss een prima keuze. Bovendien is de verf weervast en kun je tot 8 jaar wachten, alvorens er weer een onderhoudslaag moet geplaatst worden. De S2U Allure Gloss is ideaal voor buiten en kan ook het hele jaar door verwerkt worden. Met Sigmatex Superlatex Matt ga je dan weer zowel binnen als buiten aan de slag.

Betaal niet te veel voor degelijke ver
© Pixabay.com

Uitgelicht: Sigma S2U Allure Gloss

Bijzondere aandacht verdient toch wel de Sigma S2U Allure Gloss bij Verf.nl. Dit is een zeer duurzame lakverf voor buiten met een mooie hoogglans. Ze is bijzonder geschikt voor het onderhoud van de kozijnen van ramen en deuren. Je kunt ermee schilderen op hout, maar ook op staal en non-ferrometalen, als je eerst een goede primer en vervolgens een grondverf hebt aangebracht. De Sigma S2U Allure Gloss lakt het geheel perfect af.

Voor doe-het-zelvers en vakmannen

Zowel doe-het-zelvers als professionele schilders maken graag gebruik van de Sigma S2U Allure Gloss. De verf is scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Het product is voor maar liefst 51% biobased. Duurzaamheid en kwaliteit gaan hierbij uitstekend hand in hand. De verf is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud van het buitenschilderwerk. Je kunt er het hele jaar door mee schilderen en ze is prima bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Na een schilderbeurt met deze verf zijn de kozijnen van je ramen en deuren tot 10 jaar schildervrij. Dat scheelt natuurlijk ook alweer in de portemonnee. En het is heerlijk om te weten dat je je de komende 10 jaar geen zorgen hoeft te maken over je schilderwerk.

Ben je overtuigd van de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Sigma-verf? Dan kijk je wellicht al met wat meer goede moed tegen de komende schilderwerken aan. Haal dus maar snel die kwasten en rollers boven en laat je niet meer afschrikken door een likje verf.