Alles over witte keukens

Een witte keuken is ideaal als je op zoek bent naar een strakke en tijdloze keuken. Vaak worden witte keukens als saai of oubollig bestempeld, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Je kunt een witte keuken namelijk op veel verschillende manieren samenstellen en de stijl creëren die bij jou past. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder, wij vertellen je namelijk alles over witte keukens.

© Pexels.com

Kenmerken witte keukens

Een van de belangrijkste kenmerken van een witte keuken is de veelzijdigheid ervan. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Je kunt wit met vrijwel iedere andere kleur en materiaal combineren. Daarnaast stralen witte kleuren vaak rust uit, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de combinatie die je maakt. Zo zal een combinatie met een felle kleur er misschien voor zorgen dat de keuken wat minder rustig oogt. Hou je van een strakke en opgeruimde uitstraling? Dan is een witte keuken ook een goede optie. Door te kiezen voor een greeploze witte keuken ben je gegarandeerd van een strakke en opgeruimde look.

De mogelijkheden van een witte keuken

Witte keukens bieden veel verschillende mogelijkheden en het aantal mogelijke combinaties kunnen we gerust eindeloos noemen. Zo kun je kiezen voor witte keuken fronten en deze combineren met een wit werkblad en witte greeplijsten. Maar je kunt ook kiezen voor alleen een wit werkblad of witte keukenfronten en deze combineren met andere kleuren en materialen.

Een witte keuken samenstellen

Naast dat wit bij vrijwel alle kleuren past, past het ook bij vele materialen. Iedere combinatie zorgt weer voor een eigen uitstraling. Witte fronten met een houtlook blad creëert bijvoorbeeld een landelijke look. Wil je liever een luxe look? Kies dan voor witte fronten gecombineerd met een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Je kunt dus de keukenstijl creëren die helemaal bij je past!

© Pexels.com

Complete ontzorging

Zou jij ook graag een nieuwe witte keuken willen? Breng dan eens een bezoek aan een van onze winkels. Wij snappen bij Kitchen4All als geen ander dat het kopen van een nieuwe keuken best een spannend proces kan zijn. Daarom staan wij voor je klaar om je compleet te ontzorgen. Zo voorzien we je van deskundig advies en maken onze adviseurs een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je. Maar ook na de aankoop van je keuken zijn wij er voor je. De keuken wordt namelijk, gratis, bij je thuisbezorgt én we kunnen de volledige montage voor je verzorgen. Zo hoef jij je niet druk te maken om je nieuwe keuken!